Hvorfor politik?

Jeg har været aktiv i Det Konservative Folkeparti i mere end ti år. Som helt ung besluttede jeg mig for at engagere mig i samfundet og forsøge at gøre en forskel. I første omgang blev det i elevrådet og ved frivilligt arbejde. Allerede som 14-årig holdt jeg min første grundlovstale. Det var til stor forundring for mine forældre, der aldrig selv har været politisk aktive.

Når jeg igennem årene har skullet forklare, hvorfor jeg er blevet konservativ, har jeg ofte benyttet mig af Per Stig Møllers citat: “Staten skal være stærk nok til at tage hånd om den svage, men for svag til at knække den stærke.” Det mener jeg, indkapsler essensen i konservatismen.

For mig betyder den sociale ansvarlighed og indsatsen over for de socialt udsatte utrolig meget. Det er først og fremmest på grund af de udsatte grupper, at jeg er i politik. Jeg vil gøre en forskel for de mennesker i samfundet, hvis stemme ofte bliver overhørt i den offentlige debat, men som har allermest brug for hjælp. De der til gengæld kan klare sig selv, de skal have friheden til at gøre det.