Om mig

Jeg føler mig som verdens heldigste kvinde. Jeg er gift på sjette år med min ungdomskæreste Jens Jacob, der til dagligt arbejder som presseansvarlig for vores håndboldlandshold. Jeg er mor til to små piger, Esther Marie og Laura, som har deres hverdag i den lokale vuggestue og børnehave. 

Når vores lille familie har en friweekend, tager vi gerne i vores sommerhus ved Sejerøbugten. Her elsker jeg at lave udendørs gør-det-selv-projekter, og intet kan gøre mig så veltilpas som en lille løbetur, et dyp i havet og en bøf på grillen. Når vi bevæger os udenlands, elsker vi at dykke og opleve al den rigdom, der findes under havets overflade. Jeg er vokset op i en søskendeflok på syv, og det kan udløse to ting: Enten bliver man vanvittig, eller også bliver man et rigtigt familiemenneske. Heldigvis blev det sidste tilfældet for mig. 

Min mand er ligesom jeg født og opvokset i det jyske, og derfor går turen tit over Storebælt på besøg hos de kære bedsteforældre. Jeg er uddannet cand.soc., som er en kandidatgrad i offentlig administration og kommunikation. Inden jeg blev valgt til Folketinget, arbejdede jeg med presse og kommunikation ved Betty Nansen Teatret.