Frivilligt arbejde

Frivilligt arbejde har altid været vigtig for mig. Vi har alle et socialt ansvar over for det fællesskab, som vi er en del af. Derfor er jeg også ekstra stolt af mit parti, når vi hvert år uddeler Samfundsprisen til en frivillig organisation eller forening, der har gjort en forskel. Det er nogle gange helt utroligt, hvilken betydning civilsamfundet kan få i menneskers liv.

Selv har jeg været frivillig kampagneleder i Kræftens Bekæmpelse i mere end 10 år. I mine år som kampagneleder har vi i min barndomsby samlet knap 600.000 kroner ind. Penge der går til forskning, patientstøtte og forebyggelse.

Jeg har også stået bag en indsamling til julegaver til børnehjem i Nordsjælland, så børnene kunne få lidt flere af ønskerne på ønskelisten opfyldt. For nogle år tilbage stod jeg for en indsamling til soldaterhjemmet Price i Afghanistan, der giver soldaterne et pusterum.

Og så har jeg engageret mig i foreningen Best Buddies, der danner venskaber mellem unge udviklingshæmmede og ikke-udviklingshæmmede. Et fantastisk koncept som lærte mig meget som menneske!